TeamleaderConnect logo

Manage je klanten 

Manage je klanten 

Met TeamLeader heb je alle informatie over jouw klanten op één plek. Denk hierbij aan adressen, gemaakte afspraken, gespreksnotities en communicatiegeschiedenis. Superhandig, want zo kan jij precies zien wat je al eens eerder met de klant hebt besproken. Daarnaast kunnen jouw collega’s deze informatie ook inzien dus is iedereen binnen het bedrijf op de hoogte van lopende projecten. 

Contactgegevens en bedrijfsgegevens 

In TeamLeader kun je alle bedrijfsgegevens en contactgegevens vinden van jouw klanten. Je kunt een bedrijf toevoegen in TeamLeader en daar gegevens invullen zoals email, adres, telefoonnummer, website en KVK-nummer. Daarnaast kun je contacten in TeamLeader koppelen aan bedrijven waardoor je in één oogopslag kunt zien welke contacten bij welk bedrijf horen. Ook zie je in het bedrijfsprofiel welke deals er zijn gesloten en welke projecten er op dat moment lopen. 

Mailen via TeamLeader

In het bedrijfsprofiel van een klant kun je ook de mailgeschiedenis terugvinden. Hierin kun je mails terugvinden die jij verstuurd hebt naar de klant maar ook mails die jij hebt ontvangen van de klant. Door te mailen vanuit TeamLeader kun je per klant overzichtelijk zien wat er allemaal is besproken zonder dat jij je hele mailbox door hoeft te zoeken tussen honderden andere mailtjes. 

Bellen via TeamLeader

Om bij te houden wanneer je een klant hebt gesproken kun je bellen via TeamLeader. TeamLeader houdt dan voor je bij hoe lang je met de klant hebt gebeld en wanneer. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om in TeamLeader een notitie toe te voegen over het telefoongesprek.

Gespreksnotities

Wanneer je een afspraak of telefoongesprek hebt gehad met een klant is het fijn om hier een gespreksnotitie van te maken. Hierdoor weet je over een maand nog precies wat er is besproken en kun je miscommunicatie voorkomen. Deze gespreksnotitie kun je koppelen aan een bedrijfsprofiel en kun je ook via TeamLeader mailen naar de klant.

Benieuwd hoe jij klantgegevens kunt managen in TeamLeader? Bel ons op +31 (0)85 027 16 22 of mail naar hallo@teamleaderconnect.nl. Je bent ook altijd welkom voor een kop koffie om de mogelijkheden met ons te bespreken. 

Laat ons je helpen met maximaal overzicht en inzicht. Succes maak je samen. 

Deel dit:

Recent

Sinds kort is TeamLeader Connect partner van Webfresh en samen bieden wij een praktische en makkelijk te gebruiken tool aan voor het …

Tegenwoordig is hybride werken een nieuwe manier van werken. Dat heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen. In deze blog leggen we je …

Er is niets fijner dan werken met één systeem in plaats van verschillende programma’s. Door te werken met één programma creëer je …

Het moment waar je altijd weer naar uitkijkt, een nieuwe aanvraag voor jouw bedrijf. Wanneer een (potentiële) klant een aanvraag neerlegt bij …

Meld je hier aan voor een gratis training

Geef hieronder aan in welke training je geïnteresseerd bent.