TeamleaderConnect logo

Vragen over Simple-Simon?
Bel of mail me direct

Alles Wat Je Moet Weten Over Simple-Simon: Jouw digitale werkbonnen-app!

Als het gaat om de uitvoering en planning/urenregistratie van je buitendienstmedewerkers bij haar klanten, is een betrouwbaar softwarepakket van onschatbare waarde. Een populaire keuze onder bedrijven is Simple-Simon, een krachtige (digitale werkbonnen)-tool, die je helpt bij het plannen, beheren en volgen van projecten, evenals het bijhouden van gewerkte uren en de gebruikte materialen.
Simple-Simon is een geavanceerd softwarepakket, dat is ontworpen om projectmanagement/planning en digitale werkbonnen/urenregistratie naadloos te integreren en zo de papieren werkbonnen te vergeten!
Het biedt een reeks krachtige functies, die bedrijven helpen bij het optimaliseren van de uitvoering van hun projecten en het efficiënt beheren van hun resources. Je kan hierbij denken aan koppeling met je agenda, boekhoudpakket en het maken van eigen formulieren (certificaten etc)

Belangrijkste Kenmerken van Simple-Simon

1. Planning

Met Simple-Simon kun je projecten/opdrachten in detail plannen, taken toewijzen aan teamleden en deadlines instellen. Dit zorgt voor een gestructureerde aanpak van je projecten en inzet van je (buitendienst)medewerkers.

2. Urenregistratie

Een nauwkeurige urenregistratie via de werkbonnen-app is van cruciaal belang voor projecten en facturering. Simple-Simon maakt het eenvoudig om gewerkte uren, reisuren en gebruikte materialen bij te houden en ze toe te wijzen aan specifieke projecten.
De facturering is hierdoor up to date en kan na controle meteen weg.

3. Rapportage en Analyse

Met geavanceerde rapportage- en analysefuncties biedt Simple-Simon inzicht in de voortgang van projecten, resourcegebruik en financiële prestaties.

4. Integraties

Simple-Simon kan worden geïntegreerd met andere softwaretoepassingen, zoals boekhoudsoftware of communicatietools, om naadloze workflows te creëren.

Waarom Simple-Simon Gebruiken?

1. Verbeterde Productiviteit

Door taken en projecten te organiseren en te stroomlijnen, helpt Simple-Simon bij het verhogen van de productiviteit van je team. Dit resulteert in snellere projectopleveringen.

2. Nauwkeurige Urenregistratie

Met de mogelijkheid om uren nauwkeurig bij te houden, kun je ervoor zorgen dat je team eerlijk wordt gecompenseerd voor hun werk en dat klanten correct worden gefactureerd.

3. Betere Besluitvorming

Dankzij de uitgebreide rapportage- en analysetools kun je geïnformeerde beslissingen nemen en projecten bijsturen indien nodig.

Wie is TeamLeader Connect?

Ons valt op dat vele gebruikers niet alles weten van Simple-Simon en hoe dit te gebruiken. Zowel nieuwe als bestaande klanten halen dus niet het maximale eruit.

TeamLeader Connect begeleidt bedrijven, die al gebruik maken van Simple-Simon of die nieuw als klant gaan beginnen met de tool.

Wij begeleiden o.b.v. de vraag en behoefte van de klant, die dus altijd zeer verschillend is. Wij leveren dus maatwerk en nemen de aanpak en doelen in een eerste (intake)gesprek met je door. Vervolgens maken we een plan van aanpak m.b.t. het inrichten, implementeren en trainen van de gebruikers. Ook de nazorg/support wordt door TeamLeader Connect gedaan.

Gratis dagdeel training

Claim nog snel je welkomskorting

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Meld je hier aan voor een gratis training

Geef hieronder aan in welke training je geïnteresseerd bent.