TeamleaderConnect logo

Vragen over Teamleader?
Bel of mail me direct

Wat is Teamleader CRM?

Als het gaat om het beheren van je klantrelaties en het stroomlijnen van je bedrijfsprocessen, is een krachtig Customer Relationship Management (CRM) systeem van onschatbare waarde. Een populaire keuze onder bedrijven is Teamleader CRM, een uitgebreide oplossing die je helpt bij het beheren van klanten, offertes, tickets, projecten, facturering en meer.

Teamleader is een geavanceerd CRM-pakket dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van hun klantrelaties en het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Het is een alles-in-één oplossing die verschillende functies combineert om je bedrijf efficiënter te maken.

Belangrijkste Kenmerken van Teamleader CRM

1. Klanten/bedrijven/Contactbeheer

Met Teamleader CRM kun je al je klantgegevens op één plek beheren. Dit omvat contactinformatie, communicatiegeschiedenis en notities. Hierdoor kun je snel toegang krijgen tot de informatie die je nodig hebt om je klanten beter van dienst te zijn.

2. Projectbeheer

Teamleader stelt je in staat om projecten te plannen, taken toe te wijzen, kosten te beheren en de voortgang bij te houden. Dit is handig voor het organiseren van projecten en het zorgen voor een vlotte uitvoering.

3. Facturering

Met de ingebouwde factureringsfunctie van Teamleader kun je eenvoudig facturen maken en (automatisch)verzenden naar je klanten. Het houdt ook bij welke facturen zijn betaald en welke nog openstaan en stuurt automatisch herrineringen.

4. Tijdregistratie

Het bijhouden van gewerkte uren is cruciaal voor het factureren van projecten en werkbonnen. Teamleader biedt een handige tijdregistratietool om uren bij te houden en ze direct toe te wijzen aan specifieke projecten, werkbonnen en andere afspraken/taken.

5. Offertes

Je kunt moeiteloos professioneel ogende offertes maken en verzenden naar potentiële klanten, wat je helpt bij het aantrekken van nieuwe zakelijke kansen. Dit alles ordelijk en gestructureerd samengebracht in deals(dossiers) bij je klant.

Waarom Teamleader CRM Gebruiken?

1. Efficiëntieverbetering

Teamleader stroomlijnt bedrijfsprocessen en verhoogt de efficiëntie. Dit bespaart tijd en middelen, zodat jij je kunt concentreren op groei en klanttevredenheid.

2.Betere Klantrelaties

Door al je klantinformatie centraal te beheren, kun je klanten beter begrijpen en hun behoeften proactief aanpakken. Dit leidt tot sterkere relaties en klantenbinding.

3. Groei Faciliteren

Het geavanceerde projectbeheer van Teamleader maakt het gemakkelijker om nieuwe projecten aan te nemen en bestaande projecten te schalen, waardoor je bedrijf kan groeien.

Wie is TeamLeader Connect

Ons valt op dat vele gebruikers niet alles weten van Teamleader en hoe dit te gebruiken. Zowel nieuwe als bestaande klanten halen dus niet het maximale eruit.

Wij zorgen, dat je alle informatie van je klant of lead op een juiste manier kan verzamelen. Door vastlegging van alle informatie óver je klant en communicatie mét je klant, zorg je dat je steeds beter je klant kent. Je kan hem hierdoor persoonlijker en beter bedienen.

TeamLeader Connect helpt je met het verkrijgen van een beter inzicht in wie je klanten zijn en de aard van de relatie. Door selecties te maken, overzichten te analyseren of statistieken te bekijken, krijg je al snel inzicht in je klantenopbouw of je financiële situatie. Wij richten volledig Teamleader in, implementeren dit op locatie in je bestaande werkomgeving en begeleiden & trainen jou hoe je hiermee om kan gaan en meer efficiëntie uit TeamLeader kan halen.

Kort samengevat:

TeamLeader Connect helpt haar klanten altijd o.b.v. 3 pijlers:

Bij:

Wij helpen je bij het inrichten van de Teamleader Software.

Met:

Wij helpen je met het implementeren in je werkomgeving incl. koppelingen

Na:

Wij helpen je met trainingen en support na de livegang.

Gratis training

Wij bieden zowel bestaande als nieuwe klanten de mogelijkheid aan van een gratis dagdeel training (o.b.v voorwaarden). Op locatie, virtueel of hier op kantoor. Vul het formulier in en ontvang ons voorstel inclusief de gratis training.

Gratis dagdeel training

Claim nog snel je welkomskorting

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Meld je hier aan voor een gratis training

Geef hieronder aan in welke training je geïnteresseerd bent.