TeamleaderConnect logo
Teamleader Focus Trainingen, Begeleiding en Support.
Teamleader Focus Support
Ons valt op dat vele gebruikers niet alles weten van Teamleader Focus, heb je hier vragen over? maak dan vooral gebruik van onze gratis training.

+31 85 027 16 22
hallo@teamleaderconnect.nl
Gratis training
Wij bieden zowel bestaande als nieuwe klanten de mogelijkheid aan van een gratis training. Op locatie, virtueel of hier op kantoor.

Begeleiding

Wij begeleiding nieuwe of bestaande Teamleader-gebruikers bij het implementeren van hun werkproces binnen Teamleader Focus. Wij komen bij jullie op locatie om dit met 100% tevredenheid neer te kunnen zetten.

Training

Wij trainen nieuwe of bestaande gebruikers van Teamleader Focus. Dit doen wij voor groepen of individuen en kan per module of voor het hele werkproces binnen Teamleader Focus. Maak gebruik van de gratis training bij jullie op locatie of bij ons op kantoor.

Support

Voor Teamleader Focus gebruikers bieden wij Support tijdens en na de implementatie van het systeem. Je kunt ons altijd bellen op +31850271622 of mailen naar hallo@teamleaderconnect.nl
Jean Filippe die Teamleader Focus training geeft

Waarom TeamLeader Connect?

"Onze aanpak is altijd op maat"

"Onze voordelen"

Klant Reviews

IMPLEMENTATIE PARTNER
VAN TEAMLEADER FOCUS.

Belangrijk voor TeamLeader Connect is het begrijpen en vastleggen van jouw werkproces en bijbehorende wensen. Hierdoor krijgen we meer informatie over jouw bedrijf en maken we een betere vertaling van jouw processen naar de inrichting en implementatie van Teamleader Focus.

Jouw bedrijf runnen met TeamLeader

veelgestelde vragen

Krijg advies: Veel gestelde vragen

Wat doet Teamleader Connect?

Wij begeleiden en trainen bedrijven die Teamleader Focus gebruiken.

Maken integraties met systemen en implementeren werkprocessen in Teamleader.

Maken jullie ook de integraties met andere systemen?

Jazeker, doordat wij de grootste partner van Teamleader Focus zijn kunnen wij iedere integratie maken en de licenties aanbieden met korting.

Dit zijn een aantal van onze integraties:

  • Outlook agenda
  • Exact online
  • E-Boekhouden
  • Mollie
Maken jullie ook document templates?

Dat doen wij zeker, tijdens een begeleiding traject nemen wij ook de documenten door zoals offertes, facturen, werkbonnen etc.

Door alle documenten op te maken naar jullie huisstijl zullen de klanten een hoge maten van professionaliteit ervaren, laat ons je hierin adviseren.

Maken jullie ook e-mail templates?

Dat doen wij zeker, tijdens een begeleiding traject nemen wij ook de templates door en welke je hier in gebruik wilt nemen.

Omdat efficiëntie snel behaald kan worden met Teamleader zullen wij hierin adviseren.

Kunnen jullie helpen met een import of export?

Dat doen wij graag, binnen Teamleader Focus is het mogelijk producten, contacten en nog veel meer te im- of exporteren.

Door de im- en export functie wordt het mogelijk gemaakt heel efficient te werken maar dit is wel complex, hierdoor raden wij altijd aan contact met ons op te nemen voordat je zoiets gaat doen.

Kunnen jullie helpen met het opzetten van meerdere entiteiten?

Dat kunnen wij zeker en doen wij graag. Binnen Teamleader focus is het mogelijk meerdere Bedrijfsentiteiten aan te maken, hierdoor wordt het opzetten van Teamleader omgeving redelijk complex en is het altijd verstandig contact op te nemen met ons.

Bieden jullie support voor Teamleader Focus?

Dat doen wij zeker, waar teamleader zelf geen telefonische support biedt doen wij dit wel.

Je kunt ons altijd bereiken op: +31 85 027 16 22 of per mail naar:  hallo@teamleaderconnect.nl

Zijn er kosten aan support verbonden?

Teamleader Connect heeft 4 abonnementen, waarvan een nieuwe klant altijd al een 12 maanden gratis support heeft om zo al snel en makkelijk antwoord te krijgen op alle vragen.


Daarnaast zijn er 3 betaalde abonnementen, waarbij de inhoud van de hulp, de tijd  en intensiteit steeds uitgebreider is, afhankelijk van de wensen.

Wat kost Teamleader Focus?

De kosten voor Teamleader focus begint bij €25 per licentie per maand. Opstart kosten zoals een implementatie of training zijn niet vereist maar wel aan te raden.

Gratis dagdeel training

Claim nog snel je welkomskorting

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Niet gevonden waar je naar zocht?

Teamleader

Teamleader helpt je met het verkrijgen van een beter inzicht in wie je klanten zijn en de aard van de relatie. Door teamleader te implementeren krijg je een nieuw mini-ERP in je bedrijf, waarbij je volledig in de cloud gaat werken.
Wij begeleiden en trainen jou hoe je hiermee om kan gaan en meer efficiëntie uit TeamLeader kan halen.

Simple-Simon

Teamleader Connect is ook partner van Simple-Simon, waarbij we Simple-Simon volledig autonoom kunnen inrichten en implementeren, maar ook gekoppeld aan Teamleader, ons andere pakket. Simple-Simon, de slimme werkbonnen app, is volledig digitaal en mobiel te gebruiken, wat een enorme tijd en gebruikerswinst oplevert bij alle gebruikers, de klant en het bedrijf.

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een eenvoudige en volledig in de cloud te gebruiken boekhoudsoftware, wat ook weer volledig aansluit bij de andere pakketten Teamleader en Simple-Simon. Door deze 3 -eenheid heb je als mkb’er of ZZp’er je volledige administratie goed geregeld en 24/7 inzicht in je bedrijfsvoering.

Meld je hier aan voor een gratis training

Geef hieronder aan in welke training je geïnteresseerd bent.